• Het is januari 2021 en we zien weer perspectief. Zo lang het nodig is houden we ons aan de noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Het vaccin is inmiddels in ons land en we mogen hopen dat we op termijn weer langzaam terug kunnen keren naar allerlei zaken die we zo gemist hebben.

  Om deze voorpret nog wat aan te wakkeren; hebben jullie ook zo’n zin om weer een wedstrijd te spelen, gewoon te trainen, langs de lijn te staan, gewoon je vrijwilligerswerk te doen, samen een biertje te drinken, lekker te zeuren en te drammen aan de stamtafel in De Treffer?

  Als we dan toch even terugkijken - en laten we de negatieve dingen dan maar vergeten - wat zijn we blij met de steun die we als vereniging gekregen hebben van onder andere de gemeente Oost Gelre, de landelijke overheid en de KNVB. Maar ook dichterbij. Gelukkig is de overgrote meerderheid van de sponsoren onze Businessclub trouw kunnen blijven.

  En ook is het hartverwarmend om te zien hoeveel vrijwilligers Longa ’30, daar waar mogelijk, draaiende hebben gehouden. Inmiddels zijn er weer prachtige plannen ontwikkeld om onze vereniging straks weer volop te laten floreren. Een prachtig vooruitzicht.

  Namens het hoofdbestuur wens ik iedereen een gelukkig en gezond 2021 toe. En hopelijk tot een spoedig wederzien op ons prachtige sportpark.

  Leo Groeneveld
  Voorzitter Longa ’30